Home> Machines> Takkenschaar RP-4L

Takkenschaar RP-4L

Takkenschaar RP-4L 1
Takkenschaar RP-4L 2

€ 7.750,-


Aangeboden op 03-09-2019
4961 x vertoond
733 x bekeken


De robuuste vormgeving en eenvoudige constructie zorgt voor een lange levensduur om ononderbroken te kunnen werken. De snijkop snijdt snel en verstopt nauwlijks mede door het Hardox knipgedeelte.Hydraulische bediening is licht, compact en tegelijkertijd zeer effectief het snijgedeelte op het snijmes beweegt heen en weer. Doormiddel van deze beweging is het ook mogelijk om niet alleen te kunnen knippen, maar u kunt er ook mee zagen (tot 8cm) voor de wat grotere begroeiing, doormiddel van het dubbelzijdig mes die in beide richtingen knipt-en zaagt.Gewicht in Kg: 90

Snijbreedte cm: 130

Knipdikte Ø cm: 4

Zaagdikte Ø cm: 18

Benodigde L/min: 20

Benodigde bar: 200

Machines vanaf: 2 ton

Naar de website >

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.

Delen

Verkopen via MachineSpot

Wil je jouw machine verkopen via MachineSpot, meld je dan gratis aan en start direct met verkopen! Via jouw account beheer en plaats je eenvoudig advertenties.

Wil je een geautomatiseerde koppeling met MachineSpot, zodat jouw advertenties iedere dag op MachineSpot verschijnen? Dat kan, op deze manier hoef je namelijk niets te doen en worden iedere dag jouw advertenties automatisch opgehaald vanaf jopuw website en geimporteerd in MachineSpot.nl.

Nieuwe en gebruikte machines, werktuigen en transportmiddelen vind je op MachineSpot.