Home> Machines> JBM Mechanisch onkruid bestrijden in elke gewenste breedte.

JBM Mechanisch onkruid bestrijden in elke gewenste breedte.

JBM Mechanisch onkruid bestrijden in elke gewenste breedte. 1

N.o.t.k.


Aangeboden op 20-02-2020
1897 x vertoond
424 x bekekenAlgemene gegevens
Algemene omschrijving Mechanisch onkruid bestrijden in elke gewenste breedte.

De JBM Mulcher is een zeer ondiep (2 centimeter) werkend apparaat en hiermee zeer geschikt voor de mechanische onkruidbestrijding.
Het onkruid wordt van de wortel geslagen, zonder dat daarbij de bodemstructuur en de in de bodem aanwezige schimmels en andere nuttige organismen worden beschadigd.
De machine is prima bruikbaar in gangbare teelten, in gevallen waar de chemische onkruidbestrijding door de krapte aan middelen of door de onkruidsamenstelling steeds lastiger wordt.
De machine in de film is een aanbouwmachine heeft een werkbreedte van 1,80 meter, met twee mechanisch aangedreven assen. Op de voorste as zitten 9 schuin geplaatste kartelschijven, op de achterste as 10.
Het benodigd vermogen voor de 1,80 meter uitvoering blijft beperkt 70 pk.
De machine is ook smaller en breder leverbaar, daarbij is het leverbaar met loopwielen en een automatische diepteregeling.
In frontuitvoering is de mulcher te gebruiken voor het verkleinen van een groenbemester, bijvoorbeeld in combinatie met een ecoploeg achterop de trekker is het doeltreffende combinatie.
meer informatie Jeffrey Mak 0031652588993 - info@wnkramer.nl - www.wnkramer.nl
Merk JBM mulch mechanische onkruid
Type verschillende breedtes beschikbaar

Prijs nader overeen te komen.


Naar de website >

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.

Delen

Verkopen via MachineSpot

Wil je jouw machine verkopen via MachineSpot, meld je dan gratis aan en start direct met verkopen! Via jouw account beheer en plaats je eenvoudig advertenties.

Wil je een geautomatiseerde koppeling met MachineSpot, zodat jouw advertenties iedere dag op MachineSpot verschijnen? Dat kan, op deze manier hoef je namelijk niets te doen en worden iedere dag jouw advertenties automatisch opgehaald vanaf jopuw website en geimporteerd in MachineSpot.nl.

Nieuwe en gebruikte machines, werktuigen en transportmiddelen vind je op MachineSpot.