Home> Machines> Verlenggieken voor de Landreus maaikorven

Verlenggieken voor de Landreus maaikorven

Verlenggieken voor de Landreus maaikorven 1
Verlenggieken voor de Landreus maaikorven 2Verlenggieken voor de Landreus maaikorven 3Verlenggieken voor de Landreus maaikorven 4Verlenggieken voor de Landreus maaikorven 5

N.o.t.k.


Aangeboden op 03-09-2019
1106 x vertoond
235 x bekeken


De landreus verlenggiek worden speciale gebouwd voor aan de Landreus maaikorven, ideaal om het bereik van de reeds bestaande giek te verlengen. De giek is ontworpen als hulpstuk voor het maaien van sloten. De gieken zijn in gewenste lengte te leveren. De gieken zijn licht en voldoende sterk uitgevoerd zodat een groot bereik met een standaard graafmachine mogelijk is. Wij leveren zowel Hydraulische als Mechanische verlenggieken met kantelkoppen van 50 ° en  90 ° graden.

TypeGradenHydraulische50 °Mechanische90 °Hydraulische90 °
Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.

Delen

Verkopen via MachineSpot

Wil je jouw machine verkopen via MachineSpot, meld je dan gratis aan en start direct met verkopen! Via jouw account beheer en plaats je eenvoudig advertenties.

Wil je een geautomatiseerde koppeling met MachineSpot, zodat jouw advertenties iedere dag op MachineSpot verschijnen? Dat kan, op deze manier hoef je namelijk niets te doen en worden iedere dag jouw advertenties automatisch opgehaald vanaf jopuw website en geimporteerd in MachineSpot.nl.

Nieuwe en gebruikte machines, werktuigen en transportmiddelen vind je op MachineSpot.