Home> Machines> KRAMER ERMO ploeg - diepploeg on land eco diep ploeg

KRAMER ERMO ploeg - diepploeg on land eco diep ploeg

KRAMER ERMO ploeg - diepploeg on land eco diep ploeg 1

N.o.t.k.


Aangeboden op 20-02-2020
1295 x vertoond
176 x bekeken


Algemene gegevens
Algemene omschrijving KRAMER ERMO ploeg - diepploeg onland eco en diep ploeg

De ploegschaar is direct op de balk gemonteerd en staat loodrecht op het frame.
Aan de balk wordt niet gelast of geboord.
De ploeg is gemaakt van staal klasse 700
Voor de Kramer ERMO ploeg wordt breekbout M20 toegepast

KRAMER BURGERBRUG importeert de ERMO ploeg uit het Italiaanse Casalbuttano (nabij MILAAN). Deze fabriek produceert al meer dan 50 jaar ploegen voor vooral de Italiaanse markt. 70% van de loonbedrijven in Italië werken met een ERMO ploeg , deze loonbedrijven krijgen service en ondersteuning van 70 ERMO dealerbedrijven in het land. De meeste gebruikers van ERMO ploegen werken in het Noord Italiaanse povlakte gebied. De povlakte staat bekend om zijn zware robuuste grond en vraagt om een goede constructie met hoge staal kwaliteit voor de ploeg. In tegenstelling tot andere bekende ploegmerken breekt deze daar niet in 2 delen. De ploegen worden namelijk gemaakt van klasse 700 staal en heeft balkenmaat 120 x 120, 150 x 120 en 200 x 120. Aan de ploegbalk wordt niet gelast en er worden geen gaten in geboord. De montage vindt alleen plaats door middel van borgplaten van 15 mm. De ploegschaar is direct gemonteerd op de balk, zo is er veel minder torsie. Dit komt ten goede voor de houdbaarheid van de machine, afstellen van de machine en dieselverbruik. Een groot aanbod ploegscharen is beschikbaar in verschillende maten en van verschillende materialen gemaakt zoals ook triplex. Naast de reguliere ploegmaten worden ook eco ploegen en diepploegen van bijvoorbeeld 1.00 meter diep gebouwd.
ERMO bouwt niet alleen ploegen, maar ook schijven eggen tot 6 meter, stoppelcultivatoren tot 7 meter en grondbewerkingmachines tot 5 meter breed. Ook hiermee verwacht de firma WN KRAMER BV uit Burgerbrug hoge ogen te gooien.

www.kramer -ermo.nl
www.ermo.it/en/index.php
www.gramegna.nl
www.skovbo.nl
www.wnkramer.nl

tags: Lemken Kverneland Kuhn Rumptstad Rabe Panter Overum Kongskilde CapponMerk KRAMER ERMO ploeg
Type diepploeg on land eco diep ploeg
Genoemde prijs is Exclusief BTW

Prijs nader overeen te komen.


Naar de website >

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.

Delen

Verkopen via MachineSpot

Wil je jouw machine verkopen via MachineSpot, meld je dan gratis aan en start direct met verkopen! Via jouw account beheer en plaats je eenvoudig advertenties.

Wil je een geautomatiseerde koppeling met MachineSpot, zodat jouw advertenties iedere dag op MachineSpot verschijnen? Dat kan, op deze manier hoef je namelijk niets te doen en worden iedere dag jouw advertenties automatisch opgehaald vanaf jopuw website en geimporteerd in MachineSpot.nl.

Nieuwe en gebruikte machines, werktuigen en transportmiddelen vind je op MachineSpot.