Home> Machines> KRAMER ERMO KLEIPLOEG 5 + 1 on land in de veur

KRAMER ERMO KLEIPLOEG 5 + 1 on land in de veur

KRAMER ERMO KLEIPLOEG 5 + 1 on land in de veur 1

N.o.t.k.


Aangeboden op 20-02-2020
1118 x vertoond
163 x bekeken


Algemene gegevens
Algemene omschrijving LET OP 3 JAAR GARANTIE OP FRAME EN 3 PUNT MET WENTELAS
De ploegen worden gemaakt van klasse 700 staal en heeft balkenmaat 120 x 120, 150 x 120 en 200 x 120. Aan de ploegbalk wordt niet gelast en er worden geen gaten in geboord. De montage vindt alleen plaats door middel van borgplaten van 15 mm. De ploegschaar is boven op de balk gemonteerd op de balk, daardoor is er veel minder torsie. Als breekbout wordt M20 gebruikt waar door de concurrentie M16 wordt toegepast.
Deze wijze van bouw komt ten goede voor de houdbaarheid van de machine, afstellen van de machine, comfort voor de tractorbestuurder en dieselverbruik. Een groot aanbod ploegscharen is beschikbaar in verschillende maten en van verschillende materialen gemaakt zoals ook triplex. De ploeg is uit te voeren met tipkouters, schijven en aan te sluiten op GPS. Prijzen komen overeen met de ploegmerken die al worden aangeboden in de BENELUX. Naast de reguliere ploegmaten worden ook diepploegen van bijvoorbeeld 1 meter diep gebouwd.

Merk KRAMER ERMO KLEIPLOEG 5 + 1
Type on land in de veur

Prijs nader overeen te komen.


Naar de website >

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.

Delen

Verkopen via MachineSpot

Wil je jouw machine verkopen via MachineSpot, meld je dan gratis aan en start direct met verkopen! Via jouw account beheer en plaats je eenvoudig advertenties.

Wil je een geautomatiseerde koppeling met MachineSpot, zodat jouw advertenties iedere dag op MachineSpot verschijnen? Dat kan, op deze manier hoef je namelijk niets te doen en worden iedere dag jouw advertenties automatisch opgehaald vanaf jopuw website en geimporteerd in MachineSpot.nl.

Nieuwe en gebruikte machines, werktuigen en transportmiddelen vind je op MachineSpot.