Home> Machines> Houtkloofmachine 7 ton, set

Houtkloofmachine 7 ton, set

Houtkloofmachine 7 ton, set 1

€ 499,-


Aangeboden op 03-09-2019
670 x vertoond
134 x bekeken


 De houtkloofmachine 7 ton is een horizontale hydraulische Lumag houtkloofmachine met een kloofkracht van 7 ton. De ideale brandhout kloofmachine voor de particuliere gebruikers en (semi) professionals. Een compacte maar zeer krachtige houtklover voorzien van een stabiele en torsievrije staal constructie. 2 hands veiligheidsbediening. Standaard voorzien van transportwielen en een handgreep voor het eenvoudig verplaatsen van deze kloofmachine.De kloofmachine heeft twee werksnelheden. De snelste stand gebruikt u voor lichtere werkzaamheden en de langzamere stand voor het kloven van zwaardere stukken hout. De machine heeft ook een instelbare afslag. Als u blokken hout wilt kloven van 30 cm lang kunt u de kloofmachine zo instellen dat deze stopt bij bijvoorbeeld 40cm. Dit betekent een enorme tijdwinst. Het meegeleverde splijtkruis zorgt ervoor dat u een blok hout in een beweging in 4 delen splijt.De houtkloofmachine wordt geleverd met een splijtkruis (splijt het hout in één beweging in 4 delen) en een 10 meter neopreen verlengkabel.Als accessoire is ook nog een werktafel leverbaar waardoor u de machine "op werkhoogte" kunt gebruiken.Type motor: 230 Volt elektromotor

Motorvermogen: 2300 Watt

Kloofkracht: 7 Ton

Maximale klooflengte: 520mm

Kloofdoorsnede: 50 - 320mm

Instelbare slaglengte: Ja

Aantal werksnelheid standen: 2

Max. hydraulische druk: 20 MPa

Afmetingen (basis stand) L x B x H: 1070 x 280 x 500mm

Gewicht: 78 Kg


 

Naar de website >

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.

Delen

Verkopen via MachineSpot

Wil je jouw machine verkopen via MachineSpot, meld je dan gratis aan en start direct met verkopen! Via jouw account beheer en plaats je eenvoudig advertenties.

Wil je een geautomatiseerde koppeling met MachineSpot, zodat jouw advertenties iedere dag op MachineSpot verschijnen? Dat kan, op deze manier hoef je namelijk niets te doen en worden iedere dag jouw advertenties automatisch opgehaald vanaf jopuw website en geimporteerd in MachineSpot.nl.

Nieuwe en gebruikte machines, werktuigen en transportmiddelen vind je op MachineSpot.