Home> Machines> Heggenscharen mini

Heggenscharen mini

Heggenscharen mini 1
Heggenscharen mini 2

N.o.t.k.


Aangeboden op 03-09-2019
684 x vertoond
161 x bekeken


Met twee hydraulische draaischijven is de landreus heggenschaar 300  geschikt voor blokhagen, minirotondes en andere knipwerkzaamheden. Knipt tot 4 cm. dikke takken dankzij de stabiele dubbele vingers. Aan het uiteinde een rond knopje, voor een betere geleiding langs de te knippen takken en de veiligheid. Door dit systeem is de heggenschaar in staat om ook dunnere en flexibele takken te knippen. De mini heggenscharen worden door ons zelf gemaakt en zijn in de volgende werkbreedtes te krijgen 1.20, 1.50, 1.80 en 2.10 meter.TypeWerkbreedteOliedrukKnip dikte totAanbouw1.20 meter25 Liter / min4 cmAanbouw1.50 meter25 Liter / min4 cmAanbouw1.80 meter25 Liter / min4 cmAanbouw


2.10 meter 25 Liter / min 4 cm
Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.

Delen

Verkopen via MachineSpot

Wil je jouw machine verkopen via MachineSpot, meld je dan gratis aan en start direct met verkopen! Via jouw account beheer en plaats je eenvoudig advertenties.

Wil je een geautomatiseerde koppeling met MachineSpot, zodat jouw advertenties iedere dag op MachineSpot verschijnen? Dat kan, op deze manier hoef je namelijk niets te doen en worden iedere dag jouw advertenties automatisch opgehaald vanaf jopuw website en geimporteerd in MachineSpot.nl.

Nieuwe en gebruikte machines, werktuigen en transportmiddelen vind je op MachineSpot.