Home> Machines> Grondboor 2-takt, benzine

Grondboor 2-takt, benzine

Grondboor 2-takt, benzine 1
Grondboor 2-takt, benzine 2Grondboor 2-takt, benzine 3Grondboor 2-takt, benzine 4Grondboor 2-takt, benzine 5Grondboor 2-takt, benzine 6

€ 289,-


Aangeboden op 03-09-2019
1350 x vertoond
202 x bekeken


Deze grondboormachine van Lumag is veelzijdig in gebruik voor onder andere tuinders, hoveniers en particulieren. De Lumag grondboormachine kan worden gebruikt voor boringen ten behoeve van afrastering, wijnstokken, planten, steunen voor kassen, palissades en straatverlichting in niet extreem harde ondergronden.

De Lumag heeft, in tegenstelling tot vele vergelijkbare modellen, metalen tandwielen en is voorzien van een overdruk ventiel.

De machine wordt geleverd inclusief een boor met een diameter van 100 mm, een boor met een diameter van 150 mm en een boor met een diameter van 200 mm.Exclusief verleng stuk.

 

Naar de website >

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.

Delen

Verkopen via MachineSpot

Wil je jouw machine verkopen via MachineSpot, meld je dan gratis aan en start direct met verkopen! Via jouw account beheer en plaats je eenvoudig advertenties.

Wil je een geautomatiseerde koppeling met MachineSpot, zodat jouw advertenties iedere dag op MachineSpot verschijnen? Dat kan, op deze manier hoef je namelijk niets te doen en worden iedere dag jouw advertenties automatisch opgehaald vanaf jopuw website en geimporteerd in MachineSpot.nl.

Nieuwe en gebruikte machines, werktuigen en transportmiddelen vind je op MachineSpot.